Bij Laminaatxpress kunt u ook terecht voor vloerverwarming. Wij adviseren u graag in de mogelijkheden. Omdat wij alles in huis hebben, vloerverwarming en vloerafwerking kunnen wij in korte tijd u ontzorgen met de gehele vloer. Dat scheelt u een hoop regelwerk en u heeft èèn vast aanspreekpunt.

Wat zijn de voordelen van vloerverwarming

Lagere stookkosten
Om de ruimte te verwarmen heb je minder hoge verwarmingstemperaturen nodig dan met traditionele verwarming dat bespaart een hoop energie.

Comfort
Vloerverwarming geeft comfort warmte, de hele ruimte wordt gelijkmatig verwarmd en je hebt geen  last meer van koude voeten.

Ook zijn er geen radiatoren meer die in de weg staan of hangen waardoor de woonruimte optimaler benut kan worden en de wanden mooi tot hun recht komen met kleur en/of luxe behang

Luchtkwaliteit, binnenhuisklimaat
Vloerverwarming zorgt voor een verbeterd binnenhuisklimaat. Doordat het hele vloeroppervlak warmte uitstraalt  zijn er minder convectie stromen, hierdoor circuleren er minder stof en pollen, Huisstofmijt en schimmels hebben minder kans om te groeien omdat er geen stof meer ophoopt tussen de radiatoren. Deze verbeterde luchtkwaliteit is erg prettig voor mensen met allergieën of hooikoorts